تفاوت DVR و UVR

امروزه در دوربین های مدار بسته تکنولوژی های مختلفی همچون DVR و UVR به کار رفته است. هر دو سیستم، از جمله دستگاه‌های ضبط در سیستم های مدار بسته هستند که شباهت ها و تفاوت هایی دارند. به طور کلی یو وی آر به معنای دستگاه ضبط جهانی و برگرفته از عبارت Universal video recorder است. این دو سیستم قابلیت اتصال به هر نوع دوربین مدار بسته‌ ای را دارند. در ادامه مقاله بیشتر به تفاوت DVR و UVR می پردازیم.

آشنایی با تکنولوژی UVR

آشنایی با تکنولوژی UVR

امروزه سیستم های مدار بسته پیوسته در حال پیشرفت و استفاده از تکنولوژی های جدید هستند. دستگاه یو وی آر مخفف کلمه Universal video recorder بوده که به معنای دستگاه ضبط جهانی می باشد. به طور کلی دستگاه های یو وی آر، نسل جدیدی از دستگاه ضبط تصاویر در دوربین های مدار بسته هستند. در گذشته دوربین های مدار بسته تنها قادر به اتصال به سیستم های مدار بسته با تکنولوژی شبیه خودشان بودند.

یو وی آر قابلیت اتصال به انواع دوربین هایی همچون AHD,IP,CVI,TVI و ... فراهم می کند. این دستگاه می تواند دوربین های مدار بسته با تکنولوژی مختلف را به طور همزمان پشتیبانی و پوشش دهد. از طریق دستگاه UVR تصاویر در دوربین های مدار بسته با هر نوع تکنولوژی، ضبط و ذخیره خواهد شد. امروزه بسیاری از افراد دستگاه UVR را جایگزین دستگاه های جدیدی همچون DVR کرده اند که در ادامه به تفاوت بین UVR و DVR می پردازیم.

مزایای استفاده از UVR چیست؟

استفاده از یو وی آر همواره دارای مزایا و محاسنی است. برخی از مزایای دستگاه uvr شامل موارد زیر است:

یکی از مهم ترین فاکتورها برای خرید دستگاه یو وی آر، قیمت آن است. هزینه یو وی آر بسیار معقول و مقرون به صرفه می‌باشد. از دستگاه یو وی آر می توان در انواع سیستم های مدار بسته استفاده کرد. اگر دوربین مدار بسته مورد استفاده شما از نوع تحت شبکه و آنالوگ است، دیگر نیاز به استفاده از سیستم های NVR و DVR به طور مشترک نیست. تنها با استفاده از UVR می توانید به تمامی سیستم های مدار بسته دسترسی پیدا کنید.

معمولا دستگاه های یو وی آر بدون اینترنت کار می کنند، بنابراین در صورت ضعیفی یا قطع شدن اینترنت دیگر نگران ضعیف شدن سیگنال ها نخواهید شد. استفاده از دستگاه های یو وی آر در سیستم های مدار بسته بسیار راحت بوده و بدون هیچ نرم افزار اضافه ای قابلیت اتصال به سیستم های مدار بسته را دارند. با استفاده از دستگاه یو وی آر دیگر نیازی به تغییر دستگاه ضبط ندارید. همچنین استفاده از این دستگاه موجب صرفه جویی در هزینه و زمان می شود.

آشنایی با تکنولوژی DVR

آشنایی با تکنولوژی DVR

DVR مخفف کلمه Digital video recorder بوده که به معنای ضبط کننده ویدیو دیجیتال است. در سیستم های مدار بسته آنالوگ از دستگاه های دی وی آر استفاده می شود. علاوه بر ضبط تصاویر، تنظیماتی همچون روشنایی تصاویر، رنگ و ... نیز توسط دستگاه های دی وی آر انجام می شوند. در دستگاه های دی وی آر، ضبط تصاویر به صورت دیجیتال بوده و در انواع مختلفی با کیفیت مختلف ثبت می شود. دستگاه های DVR در سیستم های ضبط تصاویر طبق دو موضوع

قابل طبقه بندی هستند:

  • طبقه بندی سیستم بر اساس تعداد کانال ها
  • طبقه بندی سیستم بر اساس کیفیت ضبط تصاویر

تفاوت UVR و DVR بر اساس نوع دستگاه متصل به آن می‌ باشد. در واقع سیستم هایی همچون NVR مخصوص دستگاه های ضبط تصاویر تحت شبکه است، اما UVR کارایی بیشتر و جامع تری را دارد و علاوه بر پشتیبانی از دستگاه های ضبط تصاویر تحت شبکه، از دستگاه های آنالوگ هم پشتیبانی می کند.

مزایای استفاده از DVR چیست؟

از مزایای استفاده از دستگاه Dvr می توان به موارد زیر اشاره کرد.

  • سهولت در استفاده: دوربین های آنالوگ نیاز به هیچ نرم افزاری ندارند و سیستم های dvr به راحتی در این دستگاه ها قابل نصب هستند.
  • هزینه کمتر نسبت به دیگر سیستم ها: اگر بودجه محدودی را برای انتخاب سیستم خود در نظر گرفته اید، سیستم DVR نسبت به دیگر سیستم ها برای شما مناسب است.
  • عدم قطع شدن تصاویر: به دلیل استفاده نکردن از اینترنت، مشکلی در قطع تصاویر و کم شدن سیگنال در این سیستم ها وجود ندارد.
  • از طریق سیستم DVR تصاویر در دوربین های مدار بسته قابلیت ضبط و بازبینی مجدد را دارد.
  • از طریق اتصال DVR به سیستم های مدار بسته می توانید تصاویر همه دوربین ها را به صورت یکپارچه در صفحه ای مجزا مشاهده کنید.
  • تنظیمات دستگاه دی وی آر بسیار راحت بوده و این امکان را به شما می دهد که تصاویر را به صورت دلخواه نشان دهید. تنظیمات دستگاه dvr شامل تنظیم کردن میزان نور، رنگ و زمان بندی ضبط است. 
  • از طریق پورت LAN افراد می توانند دوربین مدار بسته را به کامپیوتر یا دیگر دستگاه ها متصل کنند. همچنین این تصاویر با داشتن اینترنت از همه جای دنیا قابل پخش خواهد بود.

 تکنولوژی DVR و UVR چه تفاوت هایی دارند؟

تکنولوژی DVR و UVR چه تفاوت هایی دارند؟

همانطور که مشاهده کردید، در بالا در خصوص هر کدام از سیستم های DVR و UVR صحبت کردیم. هر کدام از این سیستم ها دارای ویژگی هایی هستند که با یکدیگر فرق دارند. سیستم DVR می تواند از تکنولوژی های AHD،HDTVI,HDCVI,HVR پشتیبانی کند. این دستگاه ها دارای تکنولوژی INL4 چهار در یک هستند که از دوربین های آنالوگ پشتیبانی می کنند. همچنین این دستگاه قابلیت پشتیبانی از تکنولوژی تحت شبکه را ندارد. دیگر تفاوت UVR و DVR در پشتیبانی از سیستم های مدار بسته می باشد.

 در اصل یو وی آر، ترکیبی از NVR,HVR است. همانطور که گفتیم HVR نیز از چهار نوع تکنولوژی پشتیبانی می کند. بسیاری از افراد دستگاه های UVR را در دسته بندی DVR ها قرار می دهند؛ زیرا تکنولوژی های پشتیبانی توسط UVR در سیستم های آنالوگ است.

سخن پایانی

در این مقاله به بررسی تفاوت UVR و DVR پرداخته ایم. سیستم های یو وی آر و دی وی آر از جمله تکنولوژی های جدیدی هستند که در سیستم های دوربین های مدار بسته به کار گرفته می شوند. از نظر قیمت، دی وی آر ها قیمت مناسبی داشته و مقرون به صرفه هستند. همچنین از یو وی آر در سیستم های آنالوگ و دی وی آر، در سیستم های تحت شبکه استفاده می شود.

همچنین بخوانید
تکنولوژی عبور از خط تعیین شده در انواع دوربین مداربسته که با عبارت Line Crossing هم شناخته شده است، به تردد افراد یا سوژه های مختلف در مکان مورد نظر نظارت می کند و تمام رفت و آمدها را تحت کنترل قرار می دهد. بدین ترتیب محدوده مورد نظر کنترل شده و احتمال سرقت و دزدی نیز کاهش پیدا می کند.
اگر برای اولین بار است که قصد خرید دوربین مدار بسته از برند داهوا را دارید، احتمالا برای انتخاب مدل مناسب کسب و کارتان، فرآیندی دشوار و وقت گیر پیش رو خواهید داشت. برای انتخاب یک دوربین مدار بسته، از طرفی باید محیط کسب و کارتان را بررسی کنید و از طرفی دیگر مقدار بودجه ای که در اختیار دارید را محاسبه کنید. یکی دیگر از موارد مهم این است که ویژگی ها و عملکرد دوربین را طبق نیاز هایتان شناسایی کنید. پس از بررسی تمام موارد و مشخص کردن انتخاب نهایی، می توانید برای خرید اقدام کنید.در ادامه به بررسی تک ت
دوربین مداربسته حرارتی یکی از بهترین گزینه هایی است که می تواند در محیط های شدیدا تاریک مورد استفاده قرار گرفته و در شرایط سخت محیطی تصاویر مورد نظرتان را ضبط کند. این دستگاه مجهز به قابلیت تشخیص برد طولانی است و می تواند میزان دما را اندازه بگیرد. در این میان آشنایی با اصلی ترین ویژگی دوربین مداربسته حرارتی و بررسی کاربرد این محصول بسیار مهم است و به انتخاب بهتر شما کمک می کند.
آشنایی با علت روشن نشدن دوربین مدار بسته می تواند باعث رفع مشکلات احتمالی و تست سلامت دستگاه شود. در این صورت دوربین می تواند به راحتی تصاویر مورد نظر را ضبط کرده و آن ها را با کیفیتی بالا به نمایش بگذارد. در این مطلب از آی تی اهورا ضمن بررسی علت خاموش و روشن شدن دوربین مدار بسته به شما کمک می کنیم تا با انجام تست فنی از سلامت دستگاه و تجهیزات مربوط به آن مطمئن شوید.
ثبت دیدگاه
دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید
ثبت امتیاز :
captcha