تفاوت POE و POC

کابل و منبع تغذیه یکی از اصلی ترین تجهیزات نصب و راه اندازی دوربین مدار بسته است که هر کدام از انواع دوربین ها اتصالات و منبع تغذیه خاص خود را دارند. تکنولوژی های POE و POC توانسته اند با کم کردن نیاز کاربران به کابل و تجهیزات سیم کشی، صرفه جویی قابل توجهی در هزینه ها داشته باشند. اما سوال اصلی اینجاست که تفاوت POE و POC در چیست؟ اگر قصد خرید دوربین مدار بسته داهوا و دوربین مدار بسته هایک ویژن را دارید میتوانید روی لینک کلیک کنید و از قیمت و مشخصات فنی آنها مطلع شوید

تکنولوژی POE چیست؟

تکنولوژی POE چیست؟

قبل از بررسی تفاوت POE و POC بهتر است با هر دو تکنولوژی و مزایا و معایب آن ها به صورت جداگانه آشنا شوید. تکنولوژی POE در واقع یک فناوری در دوربین های مدار بسته است که از طریق کابل های استاندارد اترنت، برق را برای دوربین ها تامین می کند. در بیشتر مواقع سیگنال های داده های ارسال شده را علاوه بر منبع تغذیه نیز انتقال می دهد.

این تکنولوژی یک استاندارد صنعت برق بوده که به سیستم اجازه می دهد تا از طریق کابل Cat5e، Cat6 یا Cat7 برق را همزمان با سیگنال های داده منتقل کند. به صورت معمول فناوری POE برای دامنه ولتاژ مشخصی در بازه 37 ولت تا 57 ولت استاندارد شده و این استاندارد تضمین می کند که هر دستگاه POE وصل شده به سیستم، برق سازگار با خود را دریافت کند.

مزایا و معایب تکنولوژی POE

جهت بررسی تفاوت POE و POC نیاز است که با مزایا و معایب این تکنولوژی ها آشنایی داشته باشید که در این بخش به بیان مزایا و معایب تکنولوژی POE می پردازیم.

صرفه جویی در زمان و هزینه های نصب و راه اندازی سیستم

هنگامی که به نصب کابل برق و مناسب بودن برق نیازی نباشد، پیدا کردن مکان مناسب برای نصب دستگاه راحت شده و کاربر می تواند دستگاه را نصب و از طریق اترنت به شبکه متصل کند. همین موضوع در استفاده از تکنولوژی POE سبب می شود تا در هزینه ها و وقت صرفه جویی شود.

انعطاف پذیری بالا

از آن جایی که نیازی به متصل شدن به پریز برق وجود ندارد، دستگاه هایی همچون سیستم های مدار بسته را می توان در مکان های مختلف و مورد نیاز قرار داد.

ایمنی بالا

برقی که کابل اترنت جا به جا می کند از 48 ولت DC استفاده کرده که به عنوان یک ولتاژ ایمن توسط استاندارد های UL شناخته می شود. همچنین تکنولوژی POE دارای یک ویژگی ایمن داخلی بوده و روش عمل آن بدین صورت است که اگر خللی در اتصال ایجاد شود، ارسال برق به صورت خودکار توسط PSE متوقف می شود.

قابلیت اطمینان

انرژی که به وسیله این تکنولوژی جا به جا می شود، از یک منبع مرکزی و سازگار به جای مجموعه ای از آداپتور های توزیع شده ارسال می شود. به وسیله یک منبع تغذیه این انرژی می تواند پشتیبانی و کنترل شود تا دستگاه ها به سهولت تنظیم یا غیرفعال شوند.

مقیاس پذیری

از آن جایی که به وسیله شبکه، برق مورد نیاز دستگاه ها تامین می شود، این موضوع بدین معناست که توزیع و نصب اتصالات شبکه موثرتر و ساده تر خواهند بود.

اما در رابطه با معایب تکنولوژی POE لازم به ذکر است که این سیستم به نگهداری بیشتری نسبت به سیستم های آنالوگ دارد. زیرا نمی توان این موضوع را پیش بینی کرد که اینترنت شبکه در بعضی شرایط می تواند کاملا پایدار باشد یا خیر و ناپایدار است. همچنین این سیستم تنها تا فاصله صد متر سیگنال ها را منتقل می کند.

تکنولوژی POC چیست؟

https://www.itahoura.com/تکنولوژی POC چیست؟

در ادامه مقاله تفاوت POE و POC سایت آی تی اهورا به معرفی تکنولوژی POC می پردازیم، این تکنولوژی جدید نیست اما اغلب کاربران از وجود آن اطلاعی ندارند. فناوری POC مخفف عبارت Power on Coax و به معنای برق روی کواکسیال است که با ایجاد امکان ارسال برق روی کابل کواکسیال، سبب کاهش نیاز به کابل کشی در سیستم های نظارت تصویری HD می شود.

تا قبل از این باید یک کابل برق برای برق رسانی به دوربین و یک کابل کواکسیال از دستگاه DVR جهت ارسال اطلاعات برای هر دوربین مدار بسته HD کشیده می شد. اما با استفاده از این تکنولوژی می توان به دوربین هایی که دارای قابلیت POC هستند برق رسانی را توسط کابل کواکسیال انجام داد.

از آن جایی که در آینده ای نه چندان دور شاهد استفاده از تکنولوژی POC مانند تکنولوژی POE در دوربین های تحت شبکه، در اکثر پروژه های نصب دوربین مدار بسته HD هستیم، بهتر است که با تفاوت POE و POC آشنا باشید.

مزایا و معایب تکنولوژی POC

علی رغم تفاوت POE و POC با یکدیگر، فناوری POC نیز همچون POE دارای مزایای کاهش هزینه و زمان نصب و راه اندازی سیستم ایمنی بالاست. از این تکنولوژی می توان برای انتقال داده و برق در مسافت های طولانی و تا 400 متر استفاده کرد.
اما این تکنولوژی در کنار مزایای بیان شده دارای یک سری محدودیت هاست که از آن ها می توان به استفاده تنها برای دوربین های آنالوگ نسل جدید، محدودیت طول کابل تا 200 متر و پشتیبانی حتمی دوربین ها و دستگاه های مورد استفاده از این تکنولوژی اشاره کرد.

تفاوت POE و POC در دوربین مدار بسته چیست؟

تفاوت POE و POC در دوربین مدار بسته چیست؟

پس از آشنایی با هر دو تکنولوژی حال نوبت به بیان تفاوت POE و POC رسیده که در ادامه به بیان و بررسی آن ها می پردازیم.

تفاوت در محیط انتقال

اولین تفاوت POE و POC که بررسی می کنیم، تفاوت در محیط و نحوه انتقال آن هاست که POC توسط کابل کواکسیال منتقل می شود در حالی که POE توسط کابل جفت پیچ خورده منتقل می شود. 

تفاوت در فاصله انتقال

فاصله انتقال یکی دیگر از تفاوت POE و POC است به صورتی که حداکثر فاصله انتقال در POE صد متر و در مقابل تکنولوژی POC می تواند اطلاعات را تا فاصله 400 متری انتقال دهد.

تفاوت در استفاده

از دیگر موارد تفاوت POE و POC می توان به تفاوت استفاده از این تکنولوژی ها اشاره کرد. فناوری POE داده های شبکه را با قابلیت اطمینان بالاتری انتقال می دهد و در سیستم های دوربین مدار بسته تحت شبکه می توان از آن استفاده کرد.
POC نیز با اصول مشابه با فناوری POE یعنی تهیه همزمان سیگنال های قدرت و داده به وسیله کابل Cat کار می کند اما استاندارد سازی نشده و کاربرد آن برای سیستم های اختصاصی است.

سخن پایانی

همان طور که گفتیم تکنولوژی POE به معنای برق روی شبکه در سیستم های IP یا تحت شبکه به کار می رود، در حالی که فناوری POC به معنای برق روی کواکسیال در سیستم های نظارت تصویری HD مورد استفاده قرار می گیرد. این دو فناوری در نحوه ارسال اطلاعات یا محیط انتقال، میزان فاصله انتقال و نحوه استفاده با یکدیگر تفاوت دارند.
 

همچنین بخوانید
تکنولوژی عبور از خط تعیین شده در انواع دوربین مداربسته که با عبارت Line Crossing هم شناخته شده است، به تردد افراد یا سوژه های مختلف در مکان مورد نظر نظارت می کند و تمام رفت و آمدها را تحت کنترل قرار می دهد. بدین ترتیب محدوده مورد نظر کنترل شده و احتمال سرقت و دزدی نیز کاهش پیدا می کند.
اگر برای اولین بار است که قصد خرید دوربین مدار بسته از برند داهوا را دارید، احتمالا برای انتخاب مدل مناسب کسب و کارتان، فرآیندی دشوار و وقت گیر پیش رو خواهید داشت. برای انتخاب یک دوربین مدار بسته، از طرفی باید محیط کسب و کارتان را بررسی کنید و از طرفی دیگر مقدار بودجه ای که در اختیار دارید را محاسبه کنید. یکی دیگر از موارد مهم این است که ویژگی ها و عملکرد دوربین را طبق نیاز هایتان شناسایی کنید. پس از بررسی تمام موارد و مشخص کردن انتخاب نهایی، می توانید برای خرید اقدام کنید.در ادامه به بررسی تک ت
دوربین مداربسته حرارتی یکی از بهترین گزینه هایی است که می تواند در محیط های شدیدا تاریک مورد استفاده قرار گرفته و در شرایط سخت محیطی تصاویر مورد نظرتان را ضبط کند. این دستگاه مجهز به قابلیت تشخیص برد طولانی است و می تواند میزان دما را اندازه بگیرد. در این میان آشنایی با اصلی ترین ویژگی دوربین مداربسته حرارتی و بررسی کاربرد این محصول بسیار مهم است و به انتخاب بهتر شما کمک می کند.
آشنایی با علت روشن نشدن دوربین مدار بسته می تواند باعث رفع مشکلات احتمالی و تست سلامت دستگاه شود. در این صورت دوربین می تواند به راحتی تصاویر مورد نظر را ضبط کرده و آن ها را با کیفیتی بالا به نمایش بگذارد. در این مطلب از آی تی اهورا ضمن بررسی علت خاموش و روشن شدن دوربین مدار بسته به شما کمک می کنیم تا با انجام تست فنی از سلامت دستگاه و تجهیزات مربوط به آن مطمئن شوید.
ثبت دیدگاه
دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید
ثبت امتیاز :
captcha