همه چیز درباره باتری یو پی اس !
منبع تغذیه اضطراری (باتری یا همان UPS) که به عنوان پشتیبان باتری نیز می شناسیم. زمانی که منبع برق معمولی شما از کار بیفتد یا ولتاژ به سطح غیر قابل قبولی کاهش یابد؛ برق پشتیبان را تامین میکند. UPS قابلیت خاموش کردن ایمن و منظم دستگاه کامپیوتر و تجهیزات متصل به آن را فراهم میکند. اندازه و طراحی یک باتری یو پی اس تعیین کننده مدت زمان تامین برق می باشد. در ادامه این مطلب از آی تی اهورا در مورد انواع باتری های یو پی اس، نحوه خرید ، قیمت دستگاه یو پی اس و قیمت باتری یو پی اس صحبت می کنیم.
باتری یو پی اس
باتری UPS باعث ذخیره شدن انرژی و ایجاد ثبات در تغذیه انواع مختلف دستگاه های الکترونیکی می شود. به عبارت ساده تر یو پی اس به معنای منبع تغذیه بدون وقفه یا باتری ساکن می باشد. سیستم باتری ups یک فاصله بین منبع تغذیه اصلی و برق پشتیبان است.
هنگام قطع برق، حتی با وجود داشتن یک باتری پشتیبان یا ژنراتور قوی احتمال دارد؛ چندین دقیقه طول بکشد تا سیستم شما به از دست رفتن منبع برق اصلی جواب دهد و شروع به کشیدن برق از منبع جایگزین کند. در بیمارستان ها، بانک ها و ...، این چند دقیقه ارزشمند میتواند موضوع مرگ و زندگی باشد. UPS طراحی شده است تا این مشکل را با دادن پاسخ سریع حل کند. باتری ups قدرت زیادی به سیستم می دهد و سپس به محض راه اندازی، همه چیز را به سیستم پشتیبان شما محول می کند.
برای اطلاع از معتبر ترین نمایندگی باتری یو پی اس ، روی لینک مربوطه کلیک نمایید.
انواع باتری یو پی اس
باتری UPS در 3 نوع کلی تولید می گردد که دارای توانهای مختلف (350 ولت آمپر تا 3 کیلووات و بیشتر) هستند. در زیر به این سه نوع باتری و مشخصات آن پرداختهایم:
باتری یو پی اس آنلاین
این نوع باتری برق AC را به جریان DC تبدیل می کند و به باتری قابل شارژ انتقال می دهد. بعد از این عمل، برای تامین برق محافظت شده، آن را به جریان های 120 یا 230 ولت AC تبدیل میکند. یو پی اس آنلاین، در هنگام نوسان برق هم به کار آمده و انرژی الکتریکی لوازم برقی را تامین میکند. در زمانی که نقص فنی یا افزایش دمای بیش از حد اتفاق می افتد؛ باتری UPS آنلاین وارد وضعیت Bypass می گردد.
باتری UPS در تعامل با خط
در این نوع باتری یک معکوس کننده در خط قرار می گیرد و مسیر جریان DC باتری از حالت شارژ نرمال به تامین جریان، تغییر حالت می دهد. باتری ups در تعامل با خط، ورودی را تثبیت می کند و ولتاژ خروجی را با یک مبدل به ثبات می رساند. به این صورت نویز از بین رفته و سطح ولتاژ تصحیح می گردد.
باتری ups در تعامل با خط نیز مثل یو پی اس آنلاین در زمانی که نقص فنی، سرریز بار یا افزایش دمای بیش از اندازه رخ می دهد؛ به حالت Bypass در می آید. این نوع باتری یو پی اس دارای کیفیت و حساسیت زیادی است و در دستگاه های آزمایشی کاربرد دارد.
در این نوع باتری تامین نیرو مستقیم توسط توان ورودی صورت می پذیرد و مدار توان پشتیبان، در هنگامی که برق قطع می گردد؛ به کار گرفته میشود. باتری UPS آفلاین در حالت عادی و نرمال از برق شهر استفاده می کند و زمانی که برق قطع شود؛ جریان الکتریکی وارد مدار شده و برق لوازم را تامین می کند. کل فرآیند جایگزینی منبع تغذیه، در زمانی تقریبی 2 میلی ثانیه انجام می گیرد. این باتری از مصرف کننده در برابر ولتاژ های بسیار بالای ورودی و شارژ باتری محافظت می کند. یو پی اس های آفلاین یک باتری دارند که وقتی جریان برق در حالت عادی است، در حال شارژ شدن قرار می گیرد.
قیمت باتری یو پی اس
هنگام خرید باتری های یو پی اس باید این نکته را مورد توجه قرار دهید که کیفیت باتری ها را نباید با قیمت باتری مقایسه کنید. بلکه کیفیت باتری به عواملی مانند وزن باتری و تکلونوژِی ساخت باتری های یو پی اس و خیلی چیز های دیگر بستگی دارد. قیمت باتری های یو پی اس با ظرفیت و ابعاد و سایر مشخصات، فرق می کند. یکی از پارامتر های بسیار مهم تعیین قیمت گارانتی و خدمات پس از فروش است. هر چقدر مدت زمان گارانتی بیش تر باشد؛ مطمعنا قیمت بالاتر می رود.
همینطور قیمت باتری های یو پی اس که به عنوان باتری ساکن هم شناخته میشود؛ با توجه به مشخصات فنی، کیفیت، طول عمر، نوع یو پی اس (آفلاین، آنلاین و برخط) و خیلی از موارد دیگر متفاوت است. قیمت این دستگاه با توجه به ضخامت باتری که به عنوان قلب آن شناخته می شود نیز تغییر می کند. یو پی اس های بزرگ تر که دارای توان و کیفیت بیش تری هم هستند؛ به تبع قیمت بالا تری دارند.
به طور کلی قیمت باتری UPS به خاطر این که از سرب ساخته شده است؛ با توجه به قیمت جهانی سرب بالا و پایین می رود و برای دریافت قیمت باید به طور مستمر استعلام قیمت بگیرید. قیمت نصب UPS هم به طور توافقی بین خریدار و کارشناسان متخصص در زمینه نصب، راه اندازی و نگهداری تعیین می شود.
خرید باتری یو پی اس
خرید باتری یو پی اس به عنوان منبع تغذیه اضطراری و منبع ذخیره انرژی برای انواع مختلف دستگاههای الکترونیکی، الزامی است. هنگامی که منبع برق معمولی از کار بیفتد و ولتاژ به سطح غیر قابل قبولی کم شود؛ باتری ups برق پشتیبان را فراهم می کند. با توجه به پیشرفت تکنولوژی و تولید انواع باتری های UPS، بهتر است بهصورت تخصصی با این باتریها آشنا باشید و با راهنمایی های لازم بهترین نوع باتری ups را خریداری کنید.
نمایندگی باتری یو پی اس
آی تی اهورا به عنوان تامین کننده تجهیزات برق اضطراری، انواع یو پی اسهای خانگی و صنعتی و اجزای آن ها مثل باتری ups را با ضمانت و خدمات پس از فروش تولید میکند. در سایت آی تی اهورا نمونههای مختلف منبع تغذیه اضطراری برای بررسی بیشتر در دسترس شما قرار دارد.
سخن پایانی
در این مقاله سعی شد درباره باتری ups، انواع آن قیمت و خرید باتری ups توضیحات جامع و واضحی برای شما عزیزان فراهم شود.