نصب دوربین مدار بسته
یکی از راهکارهای نظارتی و حفاظتی موفق در سراسر دنیا، نصب و راه اندازی سیستم های مدار بسته می باشد. پیشنهاد می شود قبل از نصب دوربین مدار بسته در محل کار، منزل و ...، به دنبال کسب اطلاعات در رابطه با آن باشید. در این مقاله قصد داریم نکات مفید و بسیار کاربردی را درباره نصب دوربین های مدار بسته و سایر موارد مرتبط با آن را بیان کنیم.
مراحل نصب دوربین مدار بسته
مراحل نصب دوربین مدار بسته نیاز به یک سلسه مراتبی دارند که باید بر اساس استانداردهای تعریف شده در این حوزه و شرایط محل نصب دوربین انجام گیرند. نیاز گسترده جامعه امروزی سبب شده است تا از دوربین های مدار بسته در مراکز مختلف به صورت گسترده ای استفاده شود. امروزه نصب دوربین های مدار بسته به شدت مورد استقبال افراد علاقمند در این زمینه قرار گرفته است، از این رو قصد داریم در ادامه به مراحل نصب آن ها بپردازیم.
مرحله اول؛ بازدید از محل نصب
در ابتدا نیاز است که از محل نصب دوربین بازدید شود تا بتوان طبق استانداردهای سازمان نظام مهندسی، کار نصب را انجام داد. در این مرحله باید قسمت هایی که دوربین قرار است در آن جا نصب شود را در نظر گرفته و سپس برای سیم کشی های لازم اقدامات مورد نیاز را انجام داد. از این اقدامات می توان به ایجاد یک حفره در محل مشخص شده اشاره کرد تا بتوان تجهیزاتی اعم از سینی کابل، داکت، لوله و ... را در آن جا به کار گرفت.
از آن جایی که نوع نور محیط محل نصب بسیار حائز اهمیت است، باید بررسی شود. در صورتی که دوربین را در محیطی که رو به روی آن نور زیادی وجود داشته باشد نصب کنید، باید از دوربین هایی با قابلیت WDR استفاده کرده، از طرفی اگر می خواهید پلاک خودروی مورد نظر را در شب ببینید باید از دوربین های مدار بسته با قابلیت BLC استفاده کنید.
یکی دیگر از موارد مهم در بازدید از محل نصب، بررسی ارتفاع مورد نظر جهت نصب دوربین است. در صورتی که بخواهید دوربین را در ارتفاع 4 الی 5 متر نصب کنید، تصویر مناسبی به شما نمی دهد. ارتفاع استاندارد جهت نصب دوربین برای شناسایی چهره و پلاک خودرو 3 الی 4 متر می باشد.
مرحله دوم؛ خرید اجناس مورد نیاز
پس از بازدید از محل نصب و تعیین یک نقشه کلی، باید با استفاده از مختصات آن اندازه مورد نیاز از هر وسیله را تخمین زده و اقدام به تهیه آن ها نمود. توصیه می شود که هنگام خرید تجهیزات مورد نیاز توجه داشته باشید تا حد امکان از وسایل با کیفیت و از بهترین و معتبر ترین برندها تهیه نمایید. طبیعتا هر چقدر که از تجهیزات بهتر و دوربین های با کیفیت تری استفاده کنید، تصاویر ضبط شده نیز از کیفیت بالاتری برخوردار هستند.
مرحله سوم؛ تعیین وقت برای انجام پروژه
پس از انجام مراحل گفته شده، نوبت به تعیین وقت برای انجام پروژه می شود. آی تی اهورا در کمترین زمان ممکن، با به کار گیری کادری مجرب از تکنیسین های با تجربه، پروژه های شما را به بهترین نحو ممکن انجام خواهد داد.
نصب دوربین مدار بسته در تهران
تهران از آن جایی که پایتخت ایران است و مرکز امکانات فراوان و مختلف، سالانه جمعیت زیادی برای کار و زندگی به آن مهاجرت می کنند. از این رو این شهر به نسبت باقی شهرهای ایران بسیار شلوغ تر و پرجمعیت تر است، در نتیجه آمار سایر خلاف ها و سرقت ها نیز در آن بالا می باشد. به همین دلیل نصب دوربین های مدار بسته در تهران واجب بوده و تیم نصاب آی تی اهورا این خدمات را به صورت حرفه ای انجام می دهند.
نصاب دوربین مدار بسته
یک نصاب دوربین مدار بسته باید نسبت به دوربین های مدار بسته موجود در بازار و ویژگی های آن ها شناخت و آگاهی کامل داشته باشد. در واقع یک نصاب کار درست و متعهد باید با شناسایی درست و اصولی نیازمندی های مشتری و در نظر گرفتن تمامی شرایط محیط، بهترین و مناسب ترین سیستم دوربین مدار بسته را برای مشتری ارائه دهد.
نصاب دوربین مدار بسته توانایی تشخیص و انتخاب دوربین مناسب و مورد نیاز یک محیط یا مکان خاص و همینطور نصب استاندارد و اصولی آن را دارد. لازم به ذکر است از آن جایی که در بیشتر مواقع نصاب دوربین خود فروشنده آن است، باید به دنبال انتخاب نصابی باشید که ضمن داشتن تعهد کاری، دارای صداقت نیز باشد تا منافع خود را به منافع کارفرما ارجحیت ندهد.
از ویژگی های یک نصاب حرفه ای و کار درست می توان به موارد زیر اشاره کرد:
- اجرای استاندارد و اصولی پروژه
- داشتن صداقت و مشاوره دادن صادقانه، به دور از هرگونه جهت گیری منفعت طلبانه و احترام به منافع کارفرما
- توانایی انتخاب درست دوربین متناسب با نیاز مشتری و محیط آن
- ارائه خدمات پس از فروش و کمک کردن به رفع ایرادات ریز و احتمالی
- تحویل به موقع و درست پروژه به کارفرما
قیمت نصب دوربین مدار بسته
در واقع می توان گفت هزینه و قیمت نصب دوربین مدار بسته تحت تاثیر هزینه دو مورد می باشد یعنی متشکل از هزینه خرید تجهیزات و هزینه نصب دوربین است. هزینه خرید تجهیزات شامل هزینه های دوربین، هارد، دستگاه ضبط تصاویر، کابل و سیم و متعلقات آن ها و ... می باشد. از طرفی هزینه نصب شامل نصب فیزیکی دوربین، کابل کشی، تنظیمات دستگاه ضبط تصاویر، نصب داکت و فلکسی، تنظیمات خود دوبین و ... است.
نصب دوربین مدار بسته در منزل
در این روزها نصب دوربین های مدار بسته در منازل، نسبت به قبل خیلی رایج تر شده است. با توجه به زیاد شدن سرقت ها از منازل، نصب دوربین مدار بسته مخفی به شیوه مدرن و کوچک بسیار رواج پیدا کرده است. در گذشته اغلب برای اماکن خاص همچون بانک ها، مناطق نظامی و بعد از آن مراکز تجاری و فروشگاه ها از دوربین ها استفاده می شد اما امروزه این تجهیزات برای خانه ها، ساختمان ها و ویلا های خارج از شهر نیز ضروری است.
دوربین های مدار بسته هم قبل از سرقت و هم بعد از سرقت مفید واقع می شوند. بدین صورت که قبل از سرقت حالت پیشگیری داشته و بعد از آن هم به دلیل ضبط تصاویر و مستندات برای پیگیری اتفاق بسیار اهمیت دارند. البته دوربین های پیشرفته ای نیز وجود دارند که قابلیت ارسال سیگنال های تصویری به سایر نقاط را از طریق اینترنت دارند.
نصب دوربین مدار بسته در کارخانه
در واقع می توان گفت استفاده از دوربین های مدار بسته در کارخانه ها و محیط های صنعتی کمی با محیط های دیگر متفاوت است. به دلیل گستردگی بالا در محیط کارخانه ها، نظارت و کنترل بر آن ها بدون استفاده از سیستم های دوربین مدار بسته تقریبا غیر ممکن است. معمولا در این محیط ها با استفاده از تعداد مناسب دوربین مدار بسته، با اعلان هشدارهایی خاص به بخش حراست، در زمینه کنترل بهتر محیط بسیار موثر واقع می شوند.
علاوه بر آن با مجهز بودن مجموعه به این سیستم ها، مانع از رخ دادن بسیاری از اعمال خرابکارانه می شوند. همچنین در پیگیری عملکرد خطوط تولید، عوامل موثر در بهبود عملکرد سیستم، نحوه کارکرد پرسنل در شرایط متفاوت و ... به خوبی موثر و کمک کننده هستند.
نصب دوربین مدار بسته در شرکت
نصب دوربین های مدار بسته در فضاهایی همچون شرکت های که در طول روز کارکنان زیادی در آن جا مشغول به کار بوده و رفت و آمد می کنند بسیار مهم است. در این مکان ها نیاز به حفاظت و امنیت بسیار حائز اهمیت و ضروری بوده و باید به صورت دقیق بررسی شود. از این رو نصب این سیستم ها در شرکت به حفظ امنیت و کنترل بهتر بر محیط شرکت، کمک زیادی می کند.
نصب دوربین مدار بسته بر روی گوشی
نصب دوربین های مدار بسته به روی گوشی ها از طریق اینترنت، یکی از بهترین امکاناتی است که درباره این سیستم ها وجود دارد. با توجه به این قابلیت، شما می توانید تصاویر دوربین مدار بسته خود را با استفاده از اینترنت هر کجا که باشید به روی گوشی مشاهده نمایید. اینترنت فاصله مکانی را بی معنا و نصب دوربین های مدار بسته به روی گوشی ها را امکان پذیر کرده است.
سخن پایانی
در این مقاله به بیان اطلاعات مورد نیاز در رابطه با نصب دوربین مدار بسته پرداختیم. مراحل نصب دوربین های مدار بسته را توضیح داده و درباره نصب این سیستم در منازل، کارخانه ها، شرکت ها و روی گوشی های موبایل صحبت کردیم. امیدواریم این مطلب درباره نصب دوربین های مدار بسته برای شما مفید واقع شده باشد.